پاورپوینت-رب-گوجه-فرنگی؛-تکنولوژی-و-فراوری-آن
پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 80
حجم فایل: 6982 کیلوبایت
قیمت: 5600 تومان

توضیحات:
پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن، در حجم 80 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل.

بخشی از متن:
مراحل فرایند تولید رب گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص یاد شده از گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها مصرف می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده ای منحصر به فرد می باشد .در گذشته ای نچندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود. در این روش سنتی گوجه ها را شسته و به مدت یک روز در آب خیس نموده و خورد می کنند و بعد از مدتی تحت فشار قرار داده تا آب گوجه فرنگی خارج شود سپس آن را در صافی ریخته تا آب گوجه فرنگی را از تفاله آن جدا کنند .پس از این مرحله آب صاف شده گوجه فرنگی را جوشانده تا غلیظ شود و رب گوجه فرنگی حاصل گردد و در ظروف سفالی و یا شیشه ای نگهداری کنند.

الف) مرحله خیس گذاری؛ این مرحله از فرایند درون استخر شستشوی گوجه فرنگی صورت می گیرد. درون استخر شستشوی گوجه فرنگی پمپ سیر کولاسیون وجود دارد که باعث می شود که گوجه فرنگی درون آب به اطراف جابجا شده و عمل شستشو بهتر صورت گیرد و همچنین این پمپ سیرکولاسیون باعث می شود که باکتری های غیر هوازی درون این استخر رشد نکنند و از ایجاد بویی بد در استخر جلوگیری میکنند. در این حالت که عمل هوا دهی به آب صورت می گیرد باعث می شود که مقداری بوی بد به خاطر رشد میکرو ارگانیسم های هوازی ایجاد گردد . اما از بوی بدی که میکروارگانیسم های غیر هوازی ایجاد میکنند به تناسب کمتر می باشد.برای رفع مشکلات می آب باید آب را کلرینه کرد که اضافه کردن کلرcl به آب باید به تعداد مناسبی باشد. اضافه کردن به تعدادی بیش از حد مجاز به آبباعث تیرگی رنگ آب می شود و در نتیجه طعم آب را تغییر می دهد .معمولا استاندارد ملی برای استفاده از کلر درآب در حدود PPM می باشد.

ب) مرحله شستشو:در این مرحله گوجه فرنگی ها را از درون استخر شستشو به درون کانالهایی وارد می شوند که از روبرو به شکل U دیده می شوند. شستشو به صورت غوطه وری و سیرکولاسیون با پمپ هوا صورت می گیرد و معمولا گوجه فرنگی از درون استخر شستشو با جریان آب وارد سالن تولیدی می شود. جنس کانالهای شکل از جنس بتونهای قابل شستشو می باشد تا مواد آلی حاصل از شستشو درون منافذ را پر نکند.

فهرست مطالب:
مقدمه
خلاصه فرآیند تولید رب
ویژگیهای فیزیکی 
ویژگی های شیمیایی 
ویژگی های می
خطرات احتمالی 
محصول تولیدی طرح
کاربرد محصول
استاندارد های رب گوجه فرنگی
و .

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

پاورپوینت درس ششم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

پاورپوینت درس پنجم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

پاورپوینت درس چهارم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ابتدایی

پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن

پاورپوینت (اسلاید) چرخه نیتروژن

گوجه ,فرنگی ,آب ,های ,شستشو ,رب ,گوجه فرنگی ,می شود ,رب گوجه ,می باشد ,درون استخر ,گوجه فرنگی؛ تکنولوژی ,درون استخر شستشو ,درون استخر شستشوی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بوته کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تفکر و تحرک۰۹۲۲۵۶۱۳۵۲۷ اطلاعات جامع تکنولوژی و رایانه kohezestanhotels مجله خبری خلاصه خبررسانی دیگ پرس مطالب اینترنتی جایی برای کمک به شما پرشین واو سردار شهید حسین دهنوی